Wat is Bewuste Verbinding?

Bewuste verbinding is een moderne behandelmethodiek die in korte tijd de fysieke en mentale gezondheid optimaliseert. Omdat het op meerdere niveaus tegelijk werkzaam is kan het ingezet worden voor het herstel van zowel lichamelijke, emotionele als geestelijke klachten.

Kort Samengevat

Heel simpel uitgelegd; we kunnen de mens vergelijken met een computer. Alle dingen die in ons leven gebeuren krijgen een plekje op onze harde schijf. Raakt de harde schijf te vol, dan gaat de computer minder goed werken. Programma’s blijven hangen, openen helemaal niet meer, of crashen voortdurend. Met Bewuste Verbinding wordt je harde schijf (jouw Ware Ik) opgeschoond. Alles wat niet meer nodig is wordt verwijderd, waar het niet lekker loopt wordt de boel eens goed gedefragmenteerd en programma’s die je mist worden geïnstalleerd. Klinkt makkelijk? Dat is het ook.

Werkzaamheid van Bewuste Verbinding

Het grote voordeel van Bewuste Verbinding is dat het op alle niveau’s tegelijk werkt; zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en alle vlakken waar we geen weet van hebben. Het heeft direct effect op je bewustzijn, maar ook je onderbewustzijn. De methodiek benadrukt het feit dat een klacht, angst, ziekte of een andersoortig probleem een blokkade is. Een logische aanname, gezien het feit dat een mentale of emotionele klacht zich vaak uit in een fysieke blokkade en een fysieke klacht zich kan uiten in een mentale of emotionele blokkade. De kracht van Bewuste Verbinding is om deze klachten doeltreffend aan te pakken.

Bewuste Verbinding in combinatie met andere therapieën

Bewuste Verbinding is een perfecte aanvulling op bestaande behandelingen omdat de methode doeltreffend, eenvoudig en direct werkt, en daarbij andere vormen van behandeling niet in de weg zit. Natuurlijk kan Bewuste Verbinding ook als op zichzelf staande behandelmethode worden ingezet. Het zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.

Je hoeft niet te praten over pijn of trauma om het op te lossen, het dient zich namelijk vanzelf aan. Dit is voor mensen die moeite hebben met het uiten van emoties een enorm voordeel.

Het doel van de methode

Het doel is om jou weer in je optimale perfecte staat te krijgen! Zodat jij kunt functioneren vanuit jouzelf, en niet vanuit wat anderen van je willen, denken of verwachten.