Systemisch Werk, Bewuste Verbinding, Relatie Therapie, Levenscoach

Buiten dat ik werk met Bewuste Verbinding, beheers ik nog meer disciplines. Zo ben ik onder meer energetisch systemisch therapeut; ik begeleid opstellingen in combinatie met bewuste verbinding. Dit kan een familieopstelling zijn, een organisatieopstelling, of elke ander onderwerp zoals bijvoorbeeld ziekte of je werk.
Ik ben ook Systemisch Relatie Therapeut; ik geef relatietherapie die verder gaat dan de dingen bespreken van jou en je partner en kijken of jullie gedrag anders kan. Door een systemische kijk en benadering op de relatie kijk ik samen met jullie waar sommige patronen en  gedrag vandaan komen en of dat nog wel nodig is, of dat het een oud overlevingsmechanisme is wat eigenlijk helemaal niet meer dienend is. Verder ben ik bewustzijnscoach. Want soms heb je iemand nodig die onafhankelijk is en je weer op de juiste weg helpt als je door de dagelijkse beslommeringen even verdwaald bent geraakt. Die je ondersteuning biedt.

 

De Van Alles Een Beetje Behandeling

Vaak gaan deze dingen ook mooi samen en ontstaat er zogenaamde “van alles een beetje” behandeling. Het komt zoals jij het nodig hebt.

Hieronder zie je een overzicht van de verschillende disciplines die ik beheers. Klik op de link voor tekst en uitleg.

Bewuste Verbinding  – OpstellingenCoaching – Systemisch Energetisch werk – Therapeuten Ondersteuning/Supervisie

Jacqueline op het strand zwart wit