Touch of Matrix, Systemisch Werk, Relatie Therapie, Levenscoach

Buiten dat ik Touch of Matrix therapeut ben beheers ik nog meer disciplines. Zo ben ik onder meer Therapeut Systemisch Werken, wat zoveel wil zeggen dat ik opstellingen begeleid. Dit kan een familieopstelling zijn, maar ook een organistatieopstelling.
Maar ik ben ook Systemisch Relatie Therapeut, wat wil zeggen dat ik relatietherapie geef die verder gaat dan de dingen bespreken van jou en je partner en kijken of jullie gedrag anders kan. Door een Systemische kijk en benadering op de relatie kijken ik samen met jullie waar sommig gedrag vandaan komt en of dat nog wel nodig is, of dat het een oud overlevingsmechanisme is wat eigenlijk helemaal niet meer dienend is. Verder ben ik Levenscoach. Want soms heb je iemand nodig die onafhankelijk is en je weer op de juiste weg helpt als je door de dagelijkse beslommeringen even verdwaald bent geraakt. Die je ondersteuning bied.

De Van Alles Een Beetje Behandeling

Vaak gaan deze dingen ook mooi samen en ontstaat er zogenaamde “van alles een beetje” behandeling. Het komt zoals jij het nodig hebt.

Hieronder zie je een overzicht van de verschillende disciplines die ik beheers. Klik op de link voor tekst en uitleg.

Touch of Matrix  – OpstellingenCoachingCoaching in Groepsverband

Therapeuten Ondersteunen

Jacqueline op het strand zwart wit