Routebeschrijving naar de praktijk

De praktijk van Touch Of Matrix Haarlem ligt middenin het centrum van de stad. Daarom is deze heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto.

 

Met het openbaar vervoer

Lijn 2, 3, 73 en 300 (voormalig Zuidtangent) stoppen allemaal zo goed als voor de deur. Stap uit op halte Verwulft. Vanaf hier is het nog een kleine 2 minuten lopen.

Vanaf het station is het een wandeling van ongeveer 15 minuten, dwars door het centrum.

 

Met de auto


Als je met de auto komt is het handig te parkeren in een van de vele parkeergarages in het centrum. Hoewel er parkeergelegenheid is voor de deur, is deze vaak bezet en is het ook vrij prijzig. Mocht je toch hier willen parkeren stel dan je routeplanner in op de Botermarkt.

Het meest dichtbij is parkeergarage de Raaks. Stel je routeplanner in op Zijlvest 45 Haarlem. Als je de garage uitloopt draai je 180 graden en ga je rechts de Drossestraat in. Sla rechtaf de Gedempte Oude Gracht op. Je komt na ongeveer 250 meter op de Botermarkt. Rechts op de hoek is de praktijk.

Je kunt ook in de Kamp parkeren. Deze is als je vanuit de richting Amsterdam komt iets makkelijker te bereiken. Stel op je routeplanner De Witstraat 1 in Haarlem in. Als je de garage uitloopt sla je rechtsaf. Aan het eind van de straat ga je links, dit is de Gedempte Oude Gracht. Loop deze af tot je bij de Botermarkt bent. Links op de hoek is de praktijk.