Mijn naam is Jacqueline Koome (1963). Ik ben opgegroeid in Zandvoort en sinds mijn 17de woonachtig in Haarlem. Na de middelbare school ben ik in eerste instantie aan d’ Witte Leli (lerarenopleiding) gaan studeren, maar ik kwam er al gauw achter dat ik creativiteit miste. Een opleiding aan de Modevakschool en Rietveld Academie volgden. Ik begon te werken als vormgever voor film, TV en theater, en later ook als cateraar. Een restaurant, heel veel filmcatering en een kookschool later vond ik mijzelf op de bank. Burn-out.

Het was niet de eerste keer dat ik mij in deze situatie bevond. Alleen deze keer voelde het anders. Ik wilde het écht anders. Ik wilde het oplossen. In die periode kwam ik in aanraking met Opleidingsinstituut Phoenix, waar ik een opleiding Systemisch Werken afrondde, gevolgd door de opleiding Maskermaker (Karakterstructuren). Ik had voor het eerst het gevoel dat ik echt verder kwam. Dat ik bepaalde structuren en systemen kon doorbreken waar ik mij in het verleden vaak in vast gedraaid had. Later heb ik als kers op de taart ook nog de opleiding de Relatie als spiegel afgerond bij Phoenix.

Op de Levenskunst beurs kwam ik vervolgens in aanraking met Touch of Matrix. Na een demonstratie en een korte behandeling was ik meteen om. Dit was thuiskomen! Dit wilde ik ook leren! Nog geen maand na die eerste kennismaking begon in aan de opleiding tot Touch of Matrix therapeut. Ik heb 10 jaar als TOMtherapeut gewerkt en heb in die jaren o.a. een module ontwikkeld om generatielijnen op te schonen. Inmiddels heb ik mijn eigen methode ontwikkeld met alle ervaringen die ik heb opgedaan in mijn praktijk en als docent. En werk ik op eigen unieke wijze om samen met jou tot je kern te komen.

Mijn praktijk

In mijn praktijk creëer ik een veilige omgeving om snel, liefdevol en met humor en relativering tot de kern van het probleem van de cliënt te komen. Vervolgens gaan we vanuit gelijkwaardigheid aan de slag om ervoor te zorgen dat dit opgelost kan worden. Hierbij doet de cliënt eigenlijk zelf het werk en heb ik een louter ondersteunende functie.

Mijn doel is  om mensen te ondersteunen een zo vrij en vanzelfsprekend mogelijk leven te leiden. Zonder het gevoel te hebben dat het een strijd is of dat je er altijd heel hard voor moet werken. Eerlijkheid, gelijkwaardigheid, lol, spelen en vrijheid en het zelfgenezend vermogen staan in mijn behandelingen voorop.