NIEUWE WORKSHOPS

Tweedaagse workshop

GENERATIELIJNEN OPSCHONEN

Bevrijd jezelf van oude familiepatronen

7 en 8 februari 2020
3 en 4 april 2020
15 en 16 mei 2020
26 en 27 juni 2020

25 en 26 september 2020
6 en 7 november 2020

Ruim op voor jezelf en alle generaties achter jou zodat jij, jouw nakomelingen en iedereen uit jouw generatielijn weer vrij kan zijn.Vanuit jouw voorouders (familielijn) heb jij van alles geërfd wat je er mogelijk van weerhoudt om jouw leven vanuit je eigen, volle potentieel te leven. Er kunnen allerlei thema’s spelen op het gebied van relaties, werk of gezondheid die steeds maar weer terugkeren. Je kunt je er bijvoorbeeld bewust van zijn dat je bepaalde dingen net zo doet als je vader of moeder. Het kan dan heel goed zijn dat je een patroon herhaalt uit jouw familielijn, wat zich wellicht al generaties lang voordoet. Vaak is het echter zo dat je je helemaal niet bewust bent van dergelijke patronen. Door jouw generatielijn op te stellen krijg je inzicht in wat er speelt in de familielijn en van welke patronen en blokkades je je mag bevrijden.

Deze twee dagen gaan we samen aan het werk zodat jij uit de tredmolen van je familiegeschiedenis kunt stappen.

Hoe zou het zijn als jij bevrijd van de blokkades en patronen uit jouw familiesysteem je eigen leven kunt gaat leven? Dat jij de erfenis mag loslaten, voor jezelf, voor je voorouders en voor je kinderen?

We gaan aan het werk met een mix van Systemisch werk, Opstellingen, Bewuste Verbinding, Haptonomie, de kracht van de groep en een goeie dosis humor en zelfrelativering!

ALGEMENE INFORMATIE:
De workshop wordt gegeven door Jacqueline Koome en Wietse Vriens op Boerderij Achtervennen in Ilpendam, niet ver van Amsterdam.
Adres: Monnickendammerijweg 54, 1452 PN Ilpendam.
Gratis parkeren bij de locatie.
Inloop vanaf 9:30. Start 10.00. De dagen duren tot ongeveer 17:00.

De kosten voor de workshop zijn €300.
Kom je met 2 personen en wil je allebei opruimen dan betaal je samen €535 Neem je iemand mee die wil representeren dan betaalt deze persoon €75

Dit is inclusief drankjes, hapjes en een heerlijke biologische lunch.

PARTNER
Wil je samen met je partner komen dan kan dat, we moedigen dit zelfs aan. Wij hebben ervaren dat het heel inzichtelijk en helend kan zijn om te schouwen in de familielijn van je partner. Partners ervaren nadien meer begrip en compassie voor elkaar, kunnen elkaar gemakkelijker vinden en beter met elkaar communiceren.

Voor meer informatie over de workshop of praktische vragen kun je mailen naar info@jacquelinekoome.nl of bellen met
Jacqueline op 06-53832376.

Human Design Opstellingen

Ken je dat…? Je merkt dat je steeds tegen hetzelfde patroon aanloopt. Je hebt je nog zo voorgenomen het anders te doen en niet meer in dat gat te stappen en toch lukt het niet. Je voelt dat er ‘iets’ energetisch in de weg staat, alleen kun je niet de vinger op de zere plek leggen om ‘het’ voor eens en altijd op te ruimen.

Dat is precies waar we twee dagen intensief mee aan de slag gaan. Met jouw persoonlijke Human Design als uitgangspunt gaan we vraagstukken opstellen en door middel van Touch Of Matrix gaan we de blokkades hierop opruimen.

Zo zal het je lukken om enerzijds patronen te doorbreken en dichter bij je missie te komen en anderzijds help je jezelf en de generaties voor en na jou om deze blokkades voorgoed op te ruimen. Energetische draadjes worden doorgeknipt en worden zo niet meer verder doorgegeven. Hoe mooi is dat?!

Waar:                                                                         
Boerderij Achtervennen                                         
Monnickendammerrijweg 54                               
1452 PN Ilpendam                                                     

Tijden:
Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2019
Inloop: vanaf 9:30, aanvang 10:00
Einde: 17:00u


Investering:
€350,00 Inclusief drankjes, hapjes en heerlijke biologische lunch

Aanmelden via info@touchofmatrixhaarlem.nl – dan sturen we je alle informatie


Wie zijn wij:
Jacqueline   : Touch of Matrix en (familie) opstellingen therapeut
Wietse          : Touch of Matrix en (familie) opstellingen therapeut
Marije           : Human Design Analyst en Coach

Wil je wat meer informatie over Human Design, bekijk dan vast even de site van Marije Mala Coaching, daar staat precies beschreven wat het nou allemaal precies inhoudt.

Lekker Opgeruimd Het Nieuwe Jaar In!

JACQUELINE KOOME PRESENTEERT:

Twee daagse workshop naar VRIJHEID en BEWUSTZIJN, onder begeleiding van Jacqueline Koome en Wietse Vriens in Ilpendam.

Systemisch Werk, Familieopstellingen, Touch of Matrix, Haptonomie, lichaamswerk, humor, liefde, aandacht, inzicht, veiligheid, gemak, gratie en genot in de mix!

Dit is onze eigen ontwikkelde unieke methode waarmee we jou ondersteunen om vrij te geraken van oude informatie, blokkades en beperkende overtuigingen.
Met wie of wat het te maken heeft, of het op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch, een onbekend niveau of een combinatie van al deze niveau’s zit, als het zich aandient wil en mag het weg, en dat is precies wat we samen gaan doen; OPRUIMEN!

Voor iedereen die graag blijvend bevrijd van oude informatie wil leven.
Voor als je wilt leven zoals je bedoeld bent; BEWUST en volgens jouw authentieke blauwdruk.

LEKKER OPGERUIMD HET NIEUWE JAAR IN!
14 en 15 december 2018

Twee dagen je Familiesysteem opschonen
Hoe zou het zijn als je dit jaar en alle volgende jaren ontspannen met je familie kunt zijn omdat je bevrijd bent van oude patronen en oude beperkende overtuigingen?

KOSTEN: € 250 inclusief koffie, thee, sapjes, hapjes en een heerlijk uitgebreide biologische lunch.

AANMELDEN: Stuur een mail met je gegevens naar info@touchofmatrixhaarlem.nl. Na overmaking (op voorhand) van €250,- op bankrekeningnummer NL11BUNQ2032148897 tnv Touch of Matrix Haarlem is je aanmelding definitief.

Wil je meer informatie over deze twee-daagse workshop, bel of mail!

WAAR :
Boerderij Achtervennen
Monnickendammerrijweg 54,
1452 PN ILPENDAM
Inloop vanaf 9:30. De dagen duren tot ongeveer 17:00.

Dag Voor Jezelf – Leer luisteren naar je ware zelf

DAG VOOR JEZELF

“Ask yourself everyday: How would the person I would like to be do the thing I am about to do…?” Peter Walmsley

Jij bent zelf je beste raadgever, maar soms lijkt het wel alsof jij jezelf niet kunt horen en niet wilt luisteren.
Hoe zou het zijn als jij heel gemakkelijk met je Ware Zelf zou kunnen communiceren? Als jij je bewust zou worden van oude patronen en deze los kunt laten? Zodat er weer ruimte ontstaat voor jou. En alles wat daarbij hoort!

Deze dag gaan we aan het werk om jouw oude patronen, gewoontes en blokkades zichtbaar te maken, en ze vervolgens op te ruimen.

We doen dit met behulp van verschillende methodes; o.a. opstellingen, Touch of Matrix, haptonomie en een flinke dosis relativering en humor. Hiermee schonen wij jouw ‘harde schijf’ op, zodat je verder kunt zoals je bedoeld bent!

Je zult verbaasd zijn over de inzichten en veranderingen die je gaat ervaren tijdens, maar vooral ook na deze dag.

Kan het zo makkelijk? Ja, dat kan!

 

HOE WAT WAAR?

Datum : Zondag 12-11-2017 of zondag 10-12-2017
Tijd : van 10.00 tot 17.00 u, inloop vanaf 9.30 u
Prijs : € 115,- inclusief gezonde vegetarische lunch, drankjes
en snacks
Locatie : ZOED WILHELMINAPARK
Wilhelminapark 28
2012 KC Haarlem
Vragen: info@touchofmatrixhaarlem.nl

DEELNEMEN: Bevestig je komst door het totaalbedrag te storten op rekeningnummer : NL89TRIO 0197921019 t.n.v. J.H. Stallmann o.v.v. DAG VOOR JEZELF en de datum waarop je wilt komen.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn kun je tot 10 dagen vantevoren kostenloos afzeggen, daarna brengen we € 35,- kosten in rekening, of kun je er voor kiezen de 2e datum mee te doen. Bij afzeggen op de dag zelf, wordt het totale bedrag in rekening gebracht.

Rabbi Dr. Abraham over stress, en hoe dat om te denken.

Hoe gaan wij als mensen om met stress?

In dit filmpje geeft Dr. Abraham een mooie kijk op wat de meeste mensen doen als zij stress ervaren. Ze gaan naar een dokter, krijgen medicijnen, houden de stress “eronder” zoals dat zo mooi het. Maar wat gebeurt er dan eigenlijk met die stress?
Dr. Abraham legt hier met een voorbeeld van een kreeft heel mooi uit hoe we stress ook in ons voordeel kunnen gebruiken. Hoe we ervan kunnen groeien. Interessante materie!