Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Generatielijnen Opschonen November of December 2020

6 november 2020 -09:30 - 7 november 2020 -17:30

€300

Bevrijd jezelf van oude familiepatronen

 


6 en 7 november 2020
10 en 11 december 2020

 

Ruim op voor jezelf en alle generaties achter jou zodat jij, jouw nakomelingen en iedereen uit jouw generatielijn weer vrij kan zijn.

Vanuit jouw voorouders (familielijn) heb jij van alles geërfd wat je er mogelijk van weerhoudt om jouw leven vanuit je eigen, volle potentieel te leven. Er kunnen allerlei thema’s spelen op het gebied van relaties, werk of gezondheid die steeds maar weer terugkeren. Je kunt je er bijvoorbeeld bewust van zijn dat je bepaalde dingen net zo doet als je vader of moeder. Het kan dan heel goed zijn dat je een patroon herhaalt uit jouw familielijn, wat zich wellicht al generaties lang voordoet. Vaak is het echter zo dat je je helemaal niet bewust bent van dergelijke patronen. Door jouw generatielijn op te stellen krijg je inzicht in wat er speelt in de familielijn en van welke patronen en blokkades je je mag bevrijden.

Deze twee dagen gaan we samen aan het werk zodat jij uit de tredmolen van je familiegeschiedenis kunt stappen.

Hoe zou het zijn als jij bevrijd van de blokkades en patronen uit jouw familiesysteem je eigen leven kunt gaat leven? Dat jij de erfenis mag loslaten, voor jezelf, voor je voorouders en voor je kinderen?

We gaan aan het werk met een mix van Systemisch werk, Opstellingen, Bewuste Verbinding, de taal van het lichaam, de kracht van de groep en een goeie dosis humor en zelfrelativering!

ALGEMENE INFORMATIE:
De workshop wordt gegeven door Jacqueline Koome en Wietse Vriens op Boerderij Achtervennen in Ilpendam, niet ver van Amsterdam.
Adres: Monnickendammerijweg 54, 1452 PN Ilpendam.
Gratis parkeren bij de locatie.
Inloop vanaf 9:30. Start 10.00. De dagen duren tot ongeveer 17:30

De kosten voor de workshop zijn €300.
Kom je met 2 personen en wil je allebei opruimen dan betaal je samen €550 Neem je iemand mee die wil representeren dan betaalt deze persoon €75

Dit is inclusief drankjes, hapjes en een heerlijke biologische lunch.

 

Partner
Wil je samen met je partner komen dan kan dat, we moedigen dit zelfs aan. Wij hebben ervaren dat het heel inzichtelijk en helend kan zijn om te schouwen in de familielijn van je partner. Partners ervaren nadien meer liefde, begrip en compassie voor elkaar, kunnen elkaar gemakkelijker vinden en beter met elkaar communiceren.

Voor meer informatie over de workshop of praktische vragen kun je mailen naar info@jacquelinekoome.nl of bellen met
Jacqueline op 06-53832376.

Generatielijnen Opschonen November of December 2020

Gegevens

Begin:
6 november 2020 -09:30
Einde:
7 november 2020 -17:30
Kosten:
€300

Locatie

Boerderij Achtervennen
Monnickendammerijweg 54
Ilpendam, 1452PN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0653832376

Organisator

Jacqueline Koome