Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Generatielijnen Opschonen Juni

26 juni 2020 -09:30 - 27 juni 2020 -17:00

€300

Ruim op voor jezelf en alle generaties achter jou zodat jij, jouw nakomelingen en iedereen uit jouw generatielijn weer vrij kan zijn.

 

Tweedaagse Workshop Generatielijnen Opschonen

Vanuit jouw voorouders (familielijn) heb jij van alles geërfd wat je er mogelijk van weerhoudt om jouw leven vanuit je eigen, volle potentieel te leven. Er kunnen allerlei thema’s spelen op het gebied van relaties, werk of gezondheid die steeds maar weer terugkeren. Je kunt je er bijvoorbeeld bewust van zijn dat je bepaalde dingen net zo doet als je vader of moeder. Het kan dan heel goed zijn dat je een patroon herhaalt uit jouw familielijn, wat zich wellicht al generaties lang voordoet. Vaak is het echter zo dat je je helemaal niet bewust bent van dergelijke patronen. Door jouw generatielijn op te stellen krijg je inzicht in wat er speelt in de familielijn en van welke patronen en blokkades je je mag bevrijden.

Deze twee dagen gaan we samen aan het werk zodat jij uit de tredmolen van je familiegeschiedenis kunt stappen.

Hoe zou het zijn als jij bevrijd van de blokkades en patronen uit jouw familiesysteem je eigen leven kunt gaat leven? Dat jij de erfenis mag loslaten, voor jezelf, voor je voorouders en voor je kinderen?

We gaan aan het werk met een mix van Systemisch werk, Opstellingen, Touch Of Matrix, Haptonomie, de kracht van de groep en een goeie dosis humor en zelfrelativering!

Kijk voor alle informatie en details HIER

Opstellingen

 

Generatielijnen Opschonen Juni

Gegevens

Begin:
26 juni 2020 -09:30
Einde:
27 juni 2020 -17:00
Kosten:
€300

Locatie

Boerderij Achtervenne
Monnickedammerijweg 54
Ilpendam, 1452 PN Nederland
+ Google Maps

Organisator

Touch Of Matrix Haarlem
E-mail:
info@touchofmatrixhaarlem.nl