Wat is Energetisch Systemisch werk?

Energetisch Systemisch werk is een moderne behandelmethodiek die in korte tijd de fysieke, emotionele, mentale en energetische gezondheid optimaliseert. Omdat het op meerdere niveaus tegelijk werkzaam is kan het ingezet worden voor het herstel van zowel lichamelijke, emotionele als geestelijke klachten en klachten op cel – en DNAniveau. Er wordt gewerkt met Bewuste Verbinding een techniek waarmee er heel snel inzicht wordt verkregen in waar zich blokkades in het systeem bevinden.

Kort Samengevat

Heel simpel uitgelegd; we kunnen de mens vergelijken met een computer. Alle dingen die in ons leven gebeuren krijgen een plekje op onze harde schijf. Raakt de harde schijf te vol, dan gaat de computer minder goed werken. Programma’s blijven hangen, openen helemaal niet meer, of crashen voortdurend. Met behulp van Bewuste Verbinding wordt je harde schijf  (je Authentieke Zelf) opgeschoond. Alle oude informatie wordt verwijderd, waar het niet lekker loopt wordt de boel eens goed gedefragmenteerd en programma’s die je mist worden geïnstalleerd. Klinkt gemakkelijk? Dat is het ook.

Werkzaamheid van Energetisch Systemisch Werk

Het grote voordeel van ESW is dat het op alle vlakken tegelijk werkt; zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel alsmede alle vlakken waar we nog geen weet van hebben. Het heeft direct effect op je bewustzijn, maar ook je onderbewustzijn. De methodiek benadrukt het feit dat een klacht, angst, ziekte of een andersoortig probleem een blokkade is. Een logische aanname, gezien het feit dat een mentale of emotionele klacht zich vaak uit in een fysieke blokkade en een fysieke klacht zich kan uiten in een mentale of emotionele blokkade. De kracht van ESW is om deze klachten doeltreffend aan te pakken.Bewuste Verbinding is een op zichzelf staande techniek die doeltreffend, eenvoudig en direct werkt, en daarbij andere vormen van behandeling niet in de weg zit. Het zorgt voor inzicht, verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.

Je hoeft nauwelijks te praten over pijn of trauma om het op te lossen, het dient zich namelijk vanzelf aan. Dit is voor mensen die moeite hebben met het uiten van emoties een enorm voordeel.

Het doel van de methode

Het doel is om jou weer in je optimale perfecte staat te krijgen! Zodat jij kunt functioneren vanuit jouzelf, en niet vanuit wat anderen van je willen, denken of verwachten. Je leert om je zelfgenezend vermogen optimaal in te zetten, je leert met je lichaam samen te werken zodat je uiteindelijk zelf je beste therapeut bent!