Hoe neem je contact met ons op?

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Ik ben telefonisch beschikbaar op kantoortijden, tenzij ik bezig ben met een behandeling. Laat dan een bericht achter op mijn voicemail dan bel ik je op een later tijdstip terug. Je kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

 

Je afspraak verzetten of annuleren

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos verzet of geannuleerd worden. Bij niet opdagen of afzeggen binnen 24 uur vóór het consult wordt het complete bedrag in rekening gebracht.

 

Onze adresgegevens

Gierstraat 2a
2011 GD Haarlem
06-53832376

info@jacquelinekoome.nl

 Hoe kom ik bij de praktijk?

Auto, fiets en openbaar vervoer


De praktijk is gevestigd op het prachtige Landgoed Duinlust in Overveen. Makkelijk bereikbaar met de auto (en fiets) vanuit Haarlem en omstreken.

Google Maps stuurt je naar de zijweg, rijdt vanaf hier nog een klein stukje door tot je aankomt op de parkeerplaats, waar je gratis kunt parkeren.


Bus 81 stopt op de Brouwerskolkweg, vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar Duinlust.

Je kunt de trein nemen naar Station Overveen vanaf Amsterdam Centraal of Station Haarlem. Vanaf het station is het ongeveer 20-25 minuten lopen naar Duinlust.

Het is ook mogelijk om de trein te nemen naar Station Haarlem en dan met een OV-fiets naar de praktijk te komen. Het is een fietstocht van ongeveer 20 minuten door het mooie centrum van Haarlem richting de bosrijke omgeving van Overveen. Heerlijk om je hoofd leeg te maken na een sessie!