Coaching

Tijdens een coachingsessie ga ik allereerst met je op zoek naar jouw kernwaarden. Vervolgens leggen we deze naast je huidige situatie. Hoe ziet jouw dagelijks leven er op dit moment uit? Klopt dit wel met de kernwaarden die bij jou horen? Of ben je stiekem door de drukte van alledag een leven gaan leiden wat helemaal niet bij jou hoort?

 

Hoe ziet een sessie er in de praktijk uit?

Nadat we jouw kernwaarden hebben vastgesteld gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat JIJ bepaalt wat er in jouw leven gebeurt. Hiervoor stellen we concrete doelen. Ook maken we een stap voor stap actieplan. Welke stappen moet ik nemen om weer vanuit mijn kernwaarden te gaan leven?

Je leert te vertrouwen op je intuïtie, ookwel je authentieke zelf, en vanuit daar keuzes te maken. Je leert goed voor jezelf te zorgen. Zowel geestelijk als lichamelijk. Vaker nee te zeggen tegen dingen waarvan jij denkt dat je ze moet doen, maar die je eigenlijk helemaal niet wilt doen. Je leert verantwoording te nemen voor je eigen leven.

 

Waarom Coaching?

Omdat je het soms gewoon even niet meer helder ziet. Omdat het leven van alledag je compleet heeft opgeslokt. Omdat je het gevoel hebt dat je verzuipt in je dagelijkse beslommeringen en je geen ruimte meer hebt voor jezelf. Omdat het fijn is om samen met iemand anders te kijken naar waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

En last but not least; omdat je de investering in jezelf dubbel en dwars waard bent. En nu investeren is op lange termijn oogsten.

 

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Een coachingstraject duurt zolang jij het nodig hebt. Soms is het fijn om op regelmatige basis langs te komen, soms heb je alleen behoefte aan een duwtje in de goede richting.

Tijdens een intakegesprek bespreken we samen wat voor jou de meest ideale is frequentie is.